Bedels

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

Van laag naar hoog sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bedels

Wie kent de bedelarmband niet? Juist, iedereen is er bekend mee. Het leuke van een bedelarmband is dat deze heel gevarieerd is. Door alle verschillende bedels die eraan hangen is deze armband nooit hetzelfde en kunt u elke keer weer wisselen van bedels als u wilt. Er zijn allemaal verschillende soorten bedels. Bijvoorbeeld bedels in de categorie geluk, liefde, vriendschap, trouw, hoop of nog veel meer! Uiteraard kunt u voor elk soort armband bij ons terecht, kies nu uit ons uitgebreide assortiment.

Bedels van vroeger

De bedels die aan de bedelarmband horen gaan al een tijdje mee. Van oudsher is het de regel dat je een bedeltje koopt wanneer je naar de bedelarmband van een ander wilt kijken. Dit om zo te “betalen” voor het kijken. Hier komt de naam bedelarmband vandaan. Tegenwoordig doen we dit niet meer. Wel is het natuurlijk erg leuk om elkaar bedels cadeau te doen. Bijvoorbeeld voor een verjaardag, nieuwe baan, afstuderen of gewoon omdat je aan je beste vriend of vriendin wilt laten zien dat je om hem of haar geeft. Wanneer iemand een bedel krijgt betuigt dit van veel liefde!

Ruim assortiment bedels

Iedereen heeft een andere smaak en daar is rekening mee gehouden. U kunt een keuze maken uit het ruime assortiment op www.artasja.nl. Artasja vindt het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Daarom is er gekozen voor een zo breed mogelijk assortiment bedels. Maak een keuze uit hartjes, ronde of vierkante vormen maar ook bloemen of vormen die ergens voor staat zoals liefde. Ook kunt u kiezen uit verschillende merken, vormen en materialen.

Bent u benieuwd naar onze bedels, kralen of gelukspoppetjes maar wilt u graag hulp bij het maken van een keuze? Dat kan! Wij helpen u graag, neem contact met ons op. Voor meer informatie kunt u ons mailen naar jans@artasja.com of u kunt ons bellen op 040-2557114.